fredag 31. august 2012

Utfordring August 2012 skolestart/barnehagestart

Denne måneden har vi valgt skolestart, barnehagestart og stolte barn som starter ett nytt kapitell i sitt liv. Her er det veldig aktuellt med LO, men kan også komme med alle mulige kort og papirsaker. Jeg må innrømme at jeg denne måneden måtte vri hodet litt for å finne ut hva jeg ville lage men har da kommet opp med tre ting som vil bli publisert utover august måned. Også denne måneden er premien ett valgfritt stempel fra Kreative Henders stempelkolleksjon. Nå er Vanjas bidrag flyttet til eget innlegg og jeg vil gjennom måneden legge til nye ting her som inspirasjon til dere fra meg og Helle. Skolestart og barnehagestart hva i alle dager lager vi da? Her kan man egentlig bruke fantasien litt ekstra og bare leke og ha det gøy som i mitt første innlegg her: Her kommer enn LO med bilde av littla da hun startet i barnehagen august 2009. stempler er selvsagt fra Kreative Henders kolleksjon og alle tinga tror jeg at på ett eller annet tidspunkt er handlet hos kreative hender. her er det mikset gammelt og nytt ;)
Første bildet er permen på boka vi har laget, og her har prinsessa på fire gjort all spraying og litt maling. All gullmaling er acryllic paint dabber, men hun har smurt den ut med fingen istedenfor å bruke det som dabber, det rosa er en rosa metalic maling i acryl, for det er jo rosa som teller for de fleste jenter;). ser dere forresten prinsessa utenpå?:
Så kommer innsiden av boka
Bak bildet har jeg laget ett "hemmelig rom med plass til en tag. Der har jeg skrevet en liten hilsen til ida samt kontaktinfo om hun legger den igjen en plass da jeg håper denne blir noe å ta vare på i lang tid fremover
Har du noe problem med å linke ditt bidrag så ta gjerne kontakt med Tonje på mail tonjeelisabeth@hotmail.com og jeg svarer så fort jeg rekker innom;)

1 kommentar:

  1. Hmmm... ikke sikker på om linken min kom opp her... Har laget et bidrag her:

    http://hobby-for-sjelen.blogspot.no/2012/08/skolestart.html

    SvarSlett

Legg igjen en kommentar her :)